Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Turizm sektörü için çalışma grubu kurulacak - Makro Ekonomi Haberleri

        Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yapılan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısında turizm sektörü masaya yatırıldı.

        Yeni Başbakanlık binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 3.5 saat süren toplantıya, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün yanı sıra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile turizm sektörü temsilcileri katıldı.

        Toplantıda turizm sektörüne ilişkin gelişmeler değerlendirildi ve sektör gündemindeki konular ele alındı.

        Toplantıyla ilgili olarak Hazine'den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Toplantıda, turizm sektörü temsilcileri sektördeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini ve sektörün gündemindeki konulara ilişkin önerilerini Kurul üyeleri ile paylaşmışlardır.

        Gündeme gelen önerilerin ilgili kurum ve kuruluşların ortak katılımı ile değerlendirilmesi ve kısa, orta ve uzun dönemde yapılabilecek düzenlemelerin belirlenmesi amacıyla bir çalışma grubu oluşturulması kararlaştırılmıştır. Söz konusu grup çalışmalarını iki hafta içinde tamamlayarak Ekonomi Koordinasyon Kurulu’na sunacaktır."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa