Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Akıncıoğlu güven tazeledi! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan genel kurula eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel de katıldı. Genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla divan heyeti ve saygı duruşunda bulunuldu. Genel kurulda ilk olarak kürsüye çıkan Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yeni sezon öncesi takımın iskeletini oluşturan birçok futbolcuyla sözleşme yenilediklerini söyleyerek, "Ligde bu yıl orta ve üst sıraları zorlayan bir Antalyaspor olacağız. Takımımız Süper Lig'de bulunması gereken bir kulüp" dedi.

        Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel de, kulübün mali sorunlarıyla bilgi vererek, "4 -5 sene önce, özellikle kamu borçları Antalyaspor'un belini büken mali problemlerden biri olmuştu. Kulübün yaklaşık 14 milyon TL civarında kamu borcu vardı. Daha sonra çıkarılan yasalar ile Antalyaspor'un bu borçlarını çok uzun vadede yapılandırabilmesi mümkün oldu. Yaklaşık 14 milyon TL'lik borç bugün bilançoda görüyorum ki 11 milyon TL civarındadır. Kalan borç da 2017 senesine kadar taksitlendirilmiştir ve bu borç bugün itibarıyla 60 bin TL gibi taksitlerle aylık ödenmektedir. Eğer Antalyaspor olarak bu aylık taksitleri ödeyemezsek borç yeniden 20 milyon TL'ye çıkacak, Antalyaspor'u telafisi olmayan zor günler bekleyecektir" dedi.

        Tek listeyle gidilen genel kurulda güven tazeleyerek çıkan Hasan Akıncıoğlu'nun yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

        "Erol Taşkoparan, Osman Bülent Yıldırım, Yıldıray Sapan, Tahsin Aksoy, Abdurrahman Yılmaz, Ali Yılmaz, Emin Hesapçı, Cengiz Akar, Tahir Görgülü, Ferda Yakar, Hüseyin Acarlıoğlu, Feyzi Mehmet Akıncıoğlu, Hüseyin Ülker, Emin Altıner" Denetim Kurulu üyeliklerine ise Haldun Kilit, Hakan Sönmez ve Güray Parlak getirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa