Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Dolandırıcılar İngiliz ünlüleri çarptı - Makro Ekonomi Haberleri

        İngiltere’de 600 yatırımcının Madoffvari bir yöntemle dolandırıldığı ortaya çıktı. Daily Mail Gazetesi’ne göre, aralarında ünlü bir pop şarkıcısı, aktris ve ünlü sporcuların da olduğu mağdurlar 80 milyon Sterlin dolandırıldı.

        Birçok yatırımcının bütün birikimlerini kaptırarak iflas ettiği ve/veya evini kaybettiği belirtilen haberde, dolandırıcıların avlarını lüks bar ve kulüplerde bularak ikna ettikleri belirtiliyor.

        MÜCEVHERLERE EL KONULDU

        Ferrari, Lamborghini ve Bentley gibi lüks otomobiller kullanan dolandırıcılar

        yatırımcılar üzerinde o kadar etkili olmuş ki, bazıları hâlâ dolandırıldığına inanmak istemiyor. İngiltere polisi dolandırılan mağdurlar hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, sahtekârların müşteri paralarını özellikle lüks spor

        otomobillere harcadığını bildirdi. 800 bin Sterlin’lik 4 spor otomobile el konulduğunu açıklayan polis, ayrıca yapılan baskınlarda mücevher, saatler ve 250 bini nakit olmak üzere 1 milyon Sterlin’lik de mala el koyduklarını bildirdi.

        Polise göre, dolandırıcılar paraları Dubai, Cayman Adaları ve Tayland’da hesaplarda tutuyor.

        OTOMOBİLE HARCAMIŞLAR

        Dolandırıcıların 600 yatırımcıdan dolandırdıkları 80 milyon Sterlin’in bir kısmını lüks ve spor otomobillere harcadıkları tespit edildi. Polis 4 lüks

        otomobile el koydu.

        GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa