Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para 6 ay bedava internet - Makro Ekonomi Haberleri

        TurkNet'ten yapılan açıklamada, TurkNet'in 6 ay bedava internet paketinin yanında pek çok hizmetinde de CeBIT'e özel indirimler olacağı kaydedildi.

        TurkNet, CeBIT'teki standını ziyaret edenlere sunacağı bu kampanyasını 7-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda tanıtacak. Bu dev kampanyadan yararlanmak ve TurkNet'in hizmetlerini yakından tanımak isteyenler TurkNet standı ziyaret edebilecekler.

        ADSL kampanyasının yanı sıra kullanıcıların, TurkNet standındaki deneme noktalarından ''Ev ve İşten Ucuz Arama Hizmeti 1095''i ücretsiz olarak kullanma imkanı bulacakları kaydedilen açıklamada, TurkNet'in fuarda, kurumsal hizmetleri çerçevesinde veri ve ses hizmetleri için hazırladığı hizmet paketleri ve kampanyalarını da kullanıma sunacağı belirtildi.

        TurkNet standını ziyaret edenler, A Tipi Telefon Aboneliği için bedava 1.000 dakika kazanacak, G.SHDSL internet bağlantısına 2 ay süreyle ücretsiz sahip olabilecekler.

        TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler, kampanyayı ve CeBIT;i şöyle değerlendirirken, CeBIT fuarının, sektör için önemli bir buluşma noktası olduğunu, bu fuara katılarak müşteri ve kullanıcılarla tanışma imkanı bulmayı ve hizmetlerini anlatabilmeyi hedeflediklerini belirtti.

        1996 yılında kurulan Türkiye'nin yeni nesil telekom operatörlerinden Netone Telekom, Şubat 2008'de gerçekleştirdiği TurkNet'in alımını takiben, Eylül 2008'den itibaren faaliyetlerini TurkNet adı altında sürdürüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa