Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam Tiffany&Co: "Koç ile Boyner iyi müşterimiz" - Lüks Yaşam Haberleri

        Ayşegül Akyarlı Güven / Gazete Habertürk

        Tiffany & Co'nun Türkiye'deki distrübütörü Dilek Ertek işadamı Mustafa Koç ve Cem Boyner'in iyi müşterileri arasında olduğunu söyledi. Boyner'in Sevgililer Gününde hem eşine hem de kızlarına takı aldığını ifade eden Ertek, "Mustafa Koç mağazaya gelmez. Ona ürünleri ofisinde gösteririz. Sabancı ve Koç ailelerinden çok müşterimiz var" diye konuştu.

        Distrübütörlüğünü yaptığı Damas'ın Türkiye'de her yıl yüzde 15 büyüdüğünü dile getiren Ertek şöyle konuştu "Türkiye, Damas'ın faaliyet gösterdiği ülkeler içinde ilk 5 sıraya giriyor. Avrupa bu kadar hastalıklı durumdayken, Türkiye resmen bir parlayan yıldız gibi boy gösteriyor. Özellikle İstanbul tam bir marka olmuş durumda."

        ESKİ EŞE CADI YÜZÜĞÜ

        Eski eşlerine veya sevgillerine mücevher alan erkekler olduğunu söyleyen Ertek "Onlar için sürpriz bir konsept düşünüyoruz. Üstünde cadı olan bir mücevheri eski eşe vermek erkekler için çok manidar bir mesaj olabilir. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Madem böyle bir potansiyel var, değerlendirmek istiyoruz" dedi.

        İtalya konsolos İtalyan gemisine binemedi

        İİtalyan kruvaziyer gemisi Costa Favolosa'da özel konuklar için defile gerçekleştiren Damas için gemiye 300 kişi davet ettiklerini ancak 180'inin içeri girebildiğini belirten Ertek "İsim listelerinde karılıklık olunca İtalyan Konsolosu 30 kişilik ekibi ile geri çevirildi. İtalyan gemisine İtalya Konsolosu giremedi. Sonuçta kaybeden biz olduk. Elton John'un menajeri de davete katıldı" dedi.

        Her ‘Tiffany'ye dava açılmaz

        Tiffany'nin ABD'de "Ayşe" gibi bir isim olduunu söyleyen Ertek, Satray halının Tiffany markalı halısı için "Dava açmayı düşünmüyoruz" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa