Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Garanti'ye "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" ödülü - İş-Yaşam Haberleri

        Garanti'den yapılan açıklamaya göre banka, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından bir kez daha Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası seçildiğini duyurdu.

        Geçen yıl da aynı ödüle layık görülen Garanti, böylece üst üste bu başarıyı elde eden ilk Türk bankası oldu.

        Garanti Bankası, 2. kez ödül almasını sağlayan çalışmaları kapsamında, 2015 yılında 1,4 milyon yeni bireysel müşteri kazandı.

        1 milyon kişiye (ihtiyaç, oto ve konut kredisi dahil, kredili mevduat hesabı hariç) 11,6 milyar lira ihtiyaç kredisi kullandıran Garanti, Türkiye'de tüketicilere en fazla destek sağlayan özel banka olmaya devam etti.

        Banka, konut kredilerinde sektör liderliğini sürdürürken, toplam 386 bin kişiyi ev sahibi, 309 bin kişiyi otomobil sahibi yaptı.

        Türk lirası ve yabancı para vadeli mevduat ürünlerinde yüzde 20 büyüme sağlayan banka, geçen yıl 260 bin müşterisini NET Hesap'la tanıştırdı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, bankanın bugün 2,5 milyonu maaş müşterisi olmak üzere toplam sayısı 14 milyona ulaşan bireysel müşterisine, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ettiğini bildirdi.

        Üstün teknolojik altyapıları, dijital bankacılık alanındaki öncü ve lider konumları, fiziki bir şubeye eşdeğer tüm hizmetleri sunan internet ve mobil bankacılık kanalları, Türkiye'nin en büyük finansal çağrı merkezi Alo Garanti, 4 bin 600 Paramatik, binin üzerinde şube ve müşteri memnuniyetine adanmış nitelikli insan kaynaklarıyla her platformda kesintisiz hizmet verdiklerini, yaşama değer kattıklarını aktaran Genç, müşterilerini dinlediklerini, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli analiz ettiklerini, sundukları hizmetleri geliştirerek sürdürülebilir değer yaratma anlayışıyla yollarına devam ettiklerini dile getirdi.

        Genç, "Bugün dünyada finans sektörünün saygın yayınlarından biri olan ve referans kabul edilen World Finance tarafından, bireysel bankacılık alanında üst üste ikinci kez Türkiye'nin en iyisi seçilmekten son derece mutluyuz. Yarattığımız değerin dünya genelinde kabul görmesi ve ödüllendirilmesi bizi gururlandırıyor." ifadelerini de kullandı.

        Küresel bankacılık, finans ve sermaye piyasaları konusunda değerlendirme, yorum, makale ve haberlere yer veren World Finance Magazine, 2007'den bu yana alanında uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle, farklı sektörlerde ülkelerin en iyi kurumlarını belirliyor.

        Ödüller, dünya finans ve iş çevrelerince önemli bir referans olarak kabul ediliyor.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa