Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam Ünlülerin yatları satılıyor! - Lüks Yaşam Haberleri

        5-8 Mayıs tarihleri arasında Marintürk İstanbul City Port’ta düzenlenecek Boatshop 2. el tekne ve tekne ekipmanları fuarında ünlü isimlerin yatları görücüye çıkacak. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ilk sahibi olduğu, 9 metrelik CMY adlı yatı da fuarda 180 bin Euro bedelle satışa çıkarılacak. Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Serdar Bilgili’nin Extreme adlı yatı 2 milyon 200 bin Euro’luk etiketiyle ünlülerin tekneleri arasında en pahalı unvanına sahip.

        150 TEKNE SERGİLENECEK

        Şahan Gökbakar’ın ilk teknesinin yanı sıra Sadettin Saran ve Gani Müjde’nin tekneleri Boatshop’ta yeni sahibini arayacak. Fuarda Ömer Malaz, Rahmi Koç, Mustafa Koç, Adnan Polat, Acun Ilıcalı, Sertap Erener ve Nil Karaibrahimgil’in daha önce kullandığı ancak elden çıkardığı tekneler de yer alıyor. NTSR Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen 2. El Tekne ve Tekne Ekipmanları Fuarı’nda çoğu az kullanılmış veya suda hiç kalmamış, boyları 3 ile 50 metre arasında değişen 150 adet 2. el tekne görücüye çıkacak. Teknelerin fiyatları ise 21.900 Euro ile 12 milyon Euro arasında değişiyor. Boat Shop'ta gezenlerin beğendiği teknelerle test sürüşüne çıkmalarına da olanak sağlanacak.

        30 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

        Yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda satışa çıkacak teknelerin toplam satış fiyatı 600 milyon TL’yi buluyor. NTSR Fuarcılık Fuarlar Direktörü Esin Aslıhan, geçtiğimiz yıl BoatShow’da 2. el tekneler için ayırdıkları bölümün yoğun ilgi görmesi ve sergilenen teknelerin iki günde satılması üzerine, bu yıl sezon öncesi 2. el teknelere yönelik ayrı bir fuar organize etmeye karar verdiklerini söyledi. Fuarda 150 adet 2. el teknenin satışa çıkacağını belirten Aslıhan, Boatshow fuarına yetişmeyen, yapılmış ama denize hiç inmemiş sıfır teknelerinde fuarda yer alacağını kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa