Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'de 657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ağalık ihalesini kazanan Ahmet Çetin'in ağalığı, bedelini ödemediği gerekçesiyle düşürüldü. 

        Edirne'de geçen yıl yapılan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Kırkpınar'ın ağalık ihalesine giren işadamı Ahmet Çetin, açık artırmada 1 milyon 522 bin lira vererek, 657'nci Kırkpınar'ın ağalığını kazandı. Protokol gereği ağalık bedelini geçen yılın Aralık ayına kadar ödemesi gereken Çetin, bugüne kadar paranın tamamını ödemedi.

        Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ahmet Çetin'in bugüne kadar 658 bin lira yatırdığını belirterek, "864 bin lira ödenmeyen bir rakam var. Bugüne kadar bu para ödenmediği için Kırkpınar ağalığı ihalesini iptal ettik. Şimdi yeniden ihaleye çıkacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa