Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde son 1,5 ayda yapılan denetimlerde 15 motosiklet trafikten men edilirken sürücülere toplamda 26 bin 279 TL idari para cezası kesildi.

        Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında motosiklet kullanımının artması nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri sürücüler ve araçlar üzerinde hassasiyetle durarak gerekli denetimleri yapmanın yanında, vatandaşlar tarafından gelen şikayetleri de değerlendirerek trafik kural ihlalinde bulunan sürücüler ve araçlar hakkında yasal ve idari para cezası karar tutanakları düzenliyor.

        1 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasında yapılan denetimlerde 15 motosiklet trafikten men edildi ve sürücülere toplamda 26 Bin 279 TL idari para cezası kesildi. Denetimlerin zaman zaman süreceği, gelen şikayetlerin de işleme alındığı, kural ihlalinde bulunan sürücülere gerekli cezai işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa