Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ayının ilk iftarı öncesi Edirne’de fırınlarda uzun pide kuyrukları oluştu. Vatandaşlar uzun kuyruklarda sabırla sıranın gelmesini bekledi.

        Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi, Edirne’de birçok fırınında yapılmaya başlandı. Yumurtalı ve sade olmak üzere vatandaşlara sunulan Ramazan pidesine, büyük rağbet var. Orucunu açmadan fırının önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, sabırla sıranın kendisine gelmesini bekliyor.

        Kuyrukta pide almak için bekleyen Ahmet Ateş, "Uzun süredir sıranın gelmesini bekledim. Pide Ramazan sofralarının olmazsa olmazı. Sadece Ramazan ayında pide alıyoruz. Ramazan ayı dışında pide almıyoruz. Ramazan ile pide ayrılmaz bir ikili. Bazı fırınlar sadece Ramazan ayında pide çıkarıyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa