Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan Tuğba D. ile eşi Hamit D., Yunanistan'a kaçarken, göçmenler arasında yakalandı.

        Edirne'nin Yunanistan sınırında devriye görevi yürüten 54'üncü Mekanize Tugay Komutanlığı'na bağlı askerler, askeri yasak bölgede Yunanistan'a kaçak geçmek isteyen biri çocuk 5 kişilik grubu yakaladı. Yapılan incelemede 2 kişinin Suriyeli mülteci olduğu belirlenirken, 2 kişinin ise 'FETÖ/PDY üyesi olmak' suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Tuğba D. ile eşi Hamit D. olduğu belirlendi. Şüpheli çift, soruşturmalarının yürütülmesi için Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na teslim edilirken, Suriyeli kaçaklar İl Göç İdaresi'ne gönderildi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa