Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'de sınır kapılarından yurda kaçak olarak getirilen 30 köpek, Kapıkule Sınır Kapısı'nda açık artırma usulüye satışa çıkarıldı.

        Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü (TASİŞ), Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda kaçak olarak getirilirken yakalanan aralarında Çin aslanı, King Charles, Terrier, Pekingese ve Pug cinslerinin de bulunduğu 30 köpeği açık artırma usulü ile satışa çıkardı. Köpekler için TAŞİS tarafından 900 ile 2 bin lira arasında değişen satış bedelleri belirlendi. İhale sonucu Pug cinsi köpek 900 liradan satılırken, diğer köpeklere farklı teklifler verildi. Kurumun teklifleri onaylaması halinde satışların gerçekleşeceği ve köpeklerin yeni sahiplerine verileceği belirtildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa