Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun, milli takımlarda her yaş grubunda yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını söyledi.

        Hikmet Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımların bu yıl içinde birçok organizasyonda mücadele ettiğini ve bu sürecin sürdüğünü belirterek, "Erkek ve kadın milli takımlarımız İspanya'daki Akdeniz Oyunları'na katılacak. Plaj hentbolunda milli takımlarımız, 29 Haziran'da Karadağ'da düzenlenecek 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek. Yıldız kız milli takımı Karpat Turnuvası'nda yer alacak. Her yaş grubundan sporcumuzla yoğun şekilde çalışıyoruz. Genç bir nüfusa sahibiz. Ülkemizde çok fazla branş mevcut. Hentbol da bunların içerisinde. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığının, Spor Genel Müdürlüğünün ve Spor Toto Teşkilatının da katkıları yadsınamaz." diye konuştu.

        - Yıldızlar Romanya yolcusu

        Yıldız Kız Milli Hentbol Takımı, Romanya'nın Cluj kentinde düzenlenecek Balkanlar Karpat Turnuvası için çalışmalarını tamamladı.

        Yıldız Kız Milli Takımı Başantrenörü Serkan İnci, son yıllarda hentbolda önemli başarılar elde edildiğini anlatarak, "Romanya'nın Cluj kentindeki turnuvaya 17 sporcu ve 3 teknik ekiple katılıyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki yıl grup elemelerinden çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılmaktır." ifadesini kullandı.

        Takım kaptanı Öznur Özdemir de Karpat Turnuvası'na en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, hedeflerinin gelecek yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa