Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi'nce düzenlenen 7. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyede toplanan Edirne Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özçuhacı, Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Uğur Ülgen, Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Ebubekir Günel'den oluşan jüri, yarışmaya katılan 110 fotoğrafı inceledi.

        Değerlendirme sonucunda 7. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'nın birincisi "Beni mi çekiyor" isimli fotoğrafı ile Vatandaş gazetesinden Hasan Boyacıoğlu, ikincisi "Önce Kardeşiz Sonra Rakip" isimli fotoğrafı ile Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, üçüncüsü ise "Heyecanlı Bekleyiş" isimli fotoğraf ile Yenigün gazetesinden Ergin Yıldız oldu.

        "Belediye Özel Ödülü"ne Yenigün gazetesinden Gökhan Zobar, "Kel Aliço Pehlivan Ödülü"ne Doğan Haber Ajansı'ndan Engin Özmen layık görüldü.

        Alican Zeray (Doğan Haber Ajansı), Orkun Akman (Hudut gazetesi), Yeşim Dıramalı (Star gazetesi), Bekir Tüccar (Edirne gazetesi), Yavuz Göktaş (Edirne Star gazetesi), Hakan Şahin (Anadolu Ajansı), Tamer Yavuz (Edirne Star gazetesi), Yavuz Demir (Edirne Haber gazetesi), Sena Rayit (Edirne gazetesi), Mert Soylu'nun (Edirne gazetesi) fotoğrafları ise mansiyon almaya hak kazandı.

        7. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'nda ödüle layık görülen fotoğraflar, belediyenin "www.edirne.bel.tr" isimli internet sayfasında yayımlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa