Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TİCARET Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, yurt dışı ticaretin önemli noktalarından Kapıkule Sınır Kapısı'nda incelemede bulunup, gümrüklerde yaşanan yoğunluklarla ilgili bilgi aldı.

        Edirne Valisi Yunus Sezer tarafından karşılanan Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, beraberinde TİM Başkanı Mustafa Gültepe ve Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş, Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Sınır kapısında düzenlenen toplantıda, gümrüklerde yaşanan yoğunluklar ve sınır kapılarının son durumları, giriş ve çıkış istatistikleri, yurt dışında yaşayan gurbetçilerin yaklaşan tatil sezonları nedeniyle gümrüklerde oluşturacakları olası yoğunluk da ele alındı. Basına kapalı yapılan toplantının ardından Bakan Yardımcısı Uçarmak, kentten ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa