Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Eda Pera Küçük’ün arkadaşı Deniz Evin: Şiddet gerçek olsaydı Eda Hanım’ın yanında olurdum

        HT Magazin’de yer alan habere göre, sunucu sevgilisi Eda Pera Küçük’e şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan dizi oyuncusu Tolga Pancaroğlu, geçen yıl 3 gün zorlama hapis yatmıştı.

        Çiftin ortak arkadaşı oyuncu Deniz Evin’in genç sunucuya attığı, “Hayatın kararacak benden söylemesi” mesajı delil gösterilerek Evin hakkında ‘tehdit’ suçundan başlatılan soruşturma Pancaroğlu dosyasıyla birleştirildi.

        'TEHDİT ETMEDİM’

        REKLAM

        Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Evin, şunları söyledi: “Şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim. Çıkan şiddet haberleri gerçeği yansıtmış olsaydı Pancaroğlu’nun değil Eda Hanım’ın yanında olurdum. 25 Mayıs 2017’de tamamen iyi niyetimle ve uzlaştırmacı tavrımla attığım mesaj, tehdit mesajı olarak bazı basın kuruluşlarında yer almıştır. Birbirlerini engelledikleri için ve Pancaroğlu’nun ricası üzerine bu mesajı attım. Amacım bu tatsız olayın sulh yoluyla hallolmasıydı. Olay savcılığa intikal edip ben Tolga’nın şahidi olunca diğer bir şahidine yaptığı gibi beni de bu mesajım için takriben 2 veya 3 ay sonra savcılığa şikâyet etti. Kesinlikle kendisini tehdit etmedim.”

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa