Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde şehit polis memurunun babası Zeki Altınbaş'ı ziyaret ederek, Babalar Günü'nü kutladı.

        Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kaynaşlı Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Özlü, daha sonra 2015 yılında Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucunda şehit olan özel harekat polisi Sabri Altınbaş'ın babası Zeki Altınbaş'ı evinde ziyaret ederek, Babalar Günü'nü kutladı. Bakan Özlü, "Bizim toplumumuzda her ne kadar yeri olmasa da bu özel günlerde bir konuya odaklanmak, değer verdiğini göstermek güzel. Siz çok zor günler atlattınız. Benim de en fazla üzüldüğüm ve kimyamın bozulduğu olayların başında şehit haberleri ve şehit cenazeleri oluyor. Ancak yapacak bir şey yok. Oğlunuz o zamana kadar sizi oğlunuz olurken, şehitlik mertebesine ulaştıktan sonra tüm Türkiye'nin evladı haline geliyor. Bu anlamda devletimiz her türlü yanınızda oldu ve olmaya devam edecek. Herhangi bir sıkıntınızda bir telefon kadar uzaktayım." dedi. Şehit babası Zeki Altınbaş ise Bakan Özlü'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa