Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU Aladağ'da, yol kenarında henüz yeni doğmuş annesini kaybettiği düşünülen bir karaca yavrusunu bulan avcılar, karacayı Doğa Koruma Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Bakıma alınan karaca yavrusu daha sonra doğaya salınacak.

        Bolu Aladağ'a giden avcılar, yol kenarında henüz yeni doğan bir karaca yavrusu olduğunu fark etti. Annesini kaybettiği düşünülen ve tekrar yolunu bulamayan karaca yavrusu avcılar tarafından yakalanarak araca alındı. Daha sonra durum Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü'ne haber verildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri yavru karacayı teslim alarak Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme sahasında bulunan rehabilitasyon Merkezi´ne götürdü. Bir süre burada beslenecek ve bakımları yapılacak olan karaca yavrusunun daha sonra doğaya salınacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa