Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi tarafından her yıl 712 yaş arası çocuklar için düzenlenen Yaz Kültür ve Spor Okulları için kayıtlar başladı.

        Düzce Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Kültür ve Spor Okulları için bu yıl da kayıtlar başladı. 712 yaş arası çocukların katılacağı kurslar için başvurular Beyaz Masa aracılığı ile alınıyor. 18 Haziran27 Temmuz tarihleri arasında faaliyet gösterecek kursların bünyesinde beş farklı atölye oluşturuldu. Sanat ve tasarım atölyesi, Ritim ve dans atölyesi, Oyun odaklı öğrenme atölyesi, Kendin yap atölyesi ile yaratıcı drama ve okuma tamamlama atölyelerinde çocukların yetenekleri ve kişisel gelişim konularında çalışmalar yürütülecek. Yaratıcı eğitime daha fazla ağırlık verilecek yaz okullarının dersleri Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek.

        Ayrıca Spor okulları kapsamında futbol, voleybol ve basketbol branşlarında da ön çalışmalar tamamlandı. Nurettin Zafer Stadyumu, 18 Temmuz Spor Salonu ve Kalıcı Konutlar Spor Salonu olmak üzere üç farklı yerde düzenlenecek spor okullarına kayıtlar da yine Beyaz Masa aracılığı ile alınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa