Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Düzce Meslek Yüksekokulu, akademik ve idari personellerine yönelik iftar programı düzenledi.

        İftar öncesi bir konuşma gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar, bu iki meslek Yüksekokulu hakkında misafirleri bilgilendirdi. Her iki okula yeni atanan ve 13/b4 maddesine göre görevlendirmesi yapılan akademik personelleri tanıtan ve bilgiler veren Prof. Dr. Şamandar, emekliye ayrılan idari personellere de, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı tek tek teşekkür etti.

        Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ise, konuşmasında Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, bu günlerin insanların birbirleriyle kaynaştıkları çok güzel ve anlamlı günler olduğunu ifade etti. İftar programına davet edilmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İlhan Genç, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

        İftar yemeğinin sonrasında Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz’ün yaptığı yemek duasıyla devam eden iftar programı, manevi duyguların paylaşılmasına vesile oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa