Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, belediye meclisinin AK Partili üyeleri ile iftar davetinde buluştu.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ramazan ayı geleneği haline gelen meclis üyeleri ile birlikte yaptığı iftarları bu yıl da sürdürdü. Bu kapsamda Başkan Ay, Düzce Kasrı’nda düzenlenen iftarda belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Düzce Belediye Meclisi AK Parti grubunun tamamına yakınının katıldığı iftar davetinde ezan öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Ay, meclis üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Ramazan ayında vatandaşlarla daha fazla iç içe olmaya özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Ay, "Belediyemizin hizmetleri ve çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi, sonuç odaklı çözümlerin üretilmesi amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin gayret gösteriyoruz. Bu hassas çalışma anlayışı ve hemşehrilerimize yaklaşımı konusunda belediye meclis üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Yüce Allah her birimizin tuttuğu oruçları kabul etsin, afiyet olsun” dedi.

        Ezanın okunması ile oruçlarını açan Başkan Ay ve Meclis Üyeleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Koordinatörü ve meclis üyesi olan Gönül Asuk’un doğum gününü kutladı. Meclis üyeleri tarafından alınan pastayı kesen Asuk, sürpriz kutlama için Başkan Ay ve meclis üyelerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa