Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE merkeze bağlı Gölormanı köyünde heyelan nedeniyle yol kapandı. DSİ ve İl Özel İdare ekipleri yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

        Düzce Gölormanı köyünde Güzeldere Şelalesi ile Top Tepe mesire alanı gibi turistik bölgelere giden yolda heyelan meydana geldi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle tonlarca toprak ve ağaçlar kökünden sökülerek yolu kapattı.

        Sabah erken saatlerden itibaren DSİ Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalara başladı. Köy sakinlerinden Yusuf Çiçekoğlu, "Dün akşam üstü oldu. Ben aşağıda hayvanları otlatıyordum. Bir gürültü oldu, herhalde ormandan bir araba geliyor dedim. Gelip baktığımızda heyelan olduğunu gördük" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa