Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı mahalle temsilcileriyle Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde düzenledikleri iftarda bir araya geldi.

        AK Parti Düzce Kadın Kolları tarafından düzenlenen iftarda mahalle temsilcileri bir arada orucunu açtı. Yaklaşan seçim çalışmalarıyla ilgili yapılması gerekenlerin de değerlendirildiği buluşmada İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş “Türkiye’mizin kaderi ile partimizin kaderi birdir. Dünyanın dört bir yanında, mazlumların ve bilhassa ümmetin umut bağladığı tek ülke Türkiye, tek lider Recep Tayyip Erdoğan ve dolaylı olarak bu bilinçle hareket eden, bu davaya gönül vermiş olan bizleriz. Bu azim ve kararlılıkla 24 Haziran seçimlerine yılmadan, yorulmadan; partimize, davamıza ve vatanımıza sahip çıkarak ülkemizin şahlanışına hep birlikte ortak olmalıyız. AK davamıza gönül veren kadınlarımız, bugün olduğu gibi yarında aşkla çalışmaya devam edecektir. Allah bu kutlu ve meşakkatli yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.

        İftar programı oruçların açılmasının ardından yapılan dualar ve toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa