Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batı Karadeniz Bölgesi'nde faaliyette bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsaların Genel Sekreterleri Düzce Ticaret ve Sanayi (DTSO) bir araya geldi.

        Toplantıya DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ev sahipliği yaptı. Genel istişare toplantısına Çaycuma TSO Genel Sekreteri Recep Acar, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban, Düzce Ticaret Borsası Genel Sekreteri Furkan Komit katıldılar.

        Bölgesel konuların ele alındığı toplantıda ayrıca bölge odaları olarak projeler geliştirebileceklerini ve bu noktada ortak hamleler yapılması görüşünde fikir birliği sağladılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa