Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce'de 36 ortaokul öğrencisi, öğretmenlerinin verdiği ödev sonucu yazdıkları hikayeleri bir kitapta topladı.

        İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri, sevgi, saygı, yardımseverlik, sorumluluk, vatanseverlik, iyilik, hoşgörü gibi değerlerle ilgili kaleme aldıkları hikayeleri “Okumaya Değer” adlı kitapta topladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen imza gününde 36 öğrenci, büyük bir gururla kitaplarını imzaladılar.

        Türkçe Öğretmeni Aydın Keskin, öğrencilerin yazar olma heyecanı yaşadıklarını belirterek, “İlk kitap projemizi 2014 yılında yapmıştık. Çocuklarımızın ilk kitabı küçük kalemlerdi, sonrasında ise ikinci kitaplarını yazdılar 'Yazmaya Değer' adı altında. Bu sene de 'Okumaya Değer' adı altında bir kitap oluşturuldu. Kitabımızda değerler eğitimini konu edindik. Çocuklar büyük keyif aldılar. 56 kişiyle başladığımız yazarlık eğitiminde bugün geldiğimizde 36 öğrenci oldu” dedi.

        Öğrenciler ise, kitap yazmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Okul bahçesinde imza günü yapan çocuklar, kitabı 5 TL'den satışa sundular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa