Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Valisi Selçuk Aslan, misafirliğe gittiği evde "Uzun İnce Bir Yoldayım" parçasını neyle seslendiren öğrencileri, Aşık Veysel'in torunu Gündüz Şatıroğlu ile telefonda görüştürdü.

        Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Vali Aslan'ın kendisini çaya davet eden üniversite öğrencilerini kırmayarak iftar sonrası evlerini ziyaret ettiği belirtildi.

        Aslan, öğrencilerle yaptığı sohbette Sivas'ın Şarkışla ilçesinden psikoloji bölümü öğrencisi Ömer Ünal'ın, "Uzun İnce Bir Yoldayım" parçasını neyle çalması üzerine Aşık Veysel'in torunu Şatıroğlu'nu telefonla aradı.

        Bir süre öğrencilerle konuşturduğu Şatıroğlu'nu mayıs ayında Düzce'ye davet eden Aslan, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi, ramazan ayını hayırla geçirmelerini temenni etti.

        Aslan'a ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa