Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler, İsrail'in 7 Ekimden bu yana süren ve yaklaşık 500 kişinin yaşamını yitirdiği Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi bombardımanını da içeren saldırılarını kınamak için Konuralp yerleşkesinde toplandı.

        DÜ İlahiyat Fakültesi öncülüğünde bir araya gelen öğrenciler, katliamları protesto etti, saldırı altındaki Filistinliler için dua etti.

        Daha sonra kampüs içinde gerçekleştirilen protesto yürüyüşüne Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir de katıldı.

        Özlü, burada yaptığı konuşmada, dünyanın gözü önünde insanların katledildiğini belirterek, Türkiye'nin yüksek sesle saldırılara karşı çıktığını ifade etti.

        Sözbir de saldırıları kınayarak, şehit olan Filistinlilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa