Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya seri katil Jeffrey Dahmer ABD Milwaukee

        ABD'nin Milwaukee kentinde bir seyahat şirketinin seri katil Jeffrey Dahmer'in kurbanlarını bulmak için gittiği yerlere turistik gezi düzenlemesi, kurbanların ailelerini harekete geçirdi.

        Dahmer'in 17 kurbanından biri olan Richard Guerrero'nun kız kardeşi Janie Hagen, gezi düzenleyenleri en az Dahmer kadar kötü olmakla suçladı. Seri katilin ilk kurbanlarından biri olan Guerrero, 1988 yılında öldürüldüğünde 25 yaşındaydı.

        ÜRKÜTÜCÜ EĞLENCE

        Hagen, seyahat şirketinin ağabeyinin ve diğer kurbanların ölümünü ürkütücü bir eğlenceye dönüştürerek para kazanmaya çalıştığını ileri sürdü.

        Dahmer'in kurbanlarını bulduğu yerlere düzenlediği turu, "şehir fırsatları" sunan bir internet sitesinde indirimli satmaya kalkışması üzerine yoğun eleştiri alan Bam Media şirketi ise, turu iptal etmeyeceğini açıkladı.

        Kurbanların yakınlarının da aralarında bulunduğu grup, şirketi protesto etmek için gösteri düzenledi.

        ÜCRET 25 DOLAR

        Eleştirilere ve gösterilere rağmen 4 kişinin Cumartesi günü 25 dolar ödeyerek 90 dakika süren tura katıldığı öğrenildi.

        Çikolata fabrikasında işçi olarak çalışan Dahmer, 1978 ve 1991 yılları arasında 17 kişiyi öldürmüştü. 1991 yılında yakalanan Dahmer'in evinde kurbanlarına ait vücut parçaları bulunmuş ve bazılarını yediği belirlenmişti. Suçunu kabul eden ve ömür boyu hapse mahkum edilen Dahmer, 28 Kasım 1994'te tutuklu olduğu Columbia Correctional Institution'da bir başka mahkumun saldırısı sonucu ölmüştü.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa