Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Çıplak fotoğrafları mafyanın elinde

        İtalya’da hakkındaki fuhuş soruşturması devam eden Başbakan Silvio Berlusconi’nin seks partilerinde çekilen çıplak fotoğraflarının, mafyanın elinde olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. ‘Paparazzi Kralı’ lakaplı ünlü İtalyan fotoğrafçı Fabrizio Corona, fotoğrafların Napoli ve çevresinde faaliyet gösteren Camorra ailesinin elinde olduğunu ve mafya üyelerinin fotoğrafları basına satmak için girişimlerde bulunduğunu söyledi. Corona, ülkenin önde gelen magazin dergilerinden temsilcilerin Napoli’ye giderek, mafya üyeleriyle fotoğraflar konusunda görüşmeler yaptığını belirtti. Corona ayrıca, sahibi olduğu fotoğraf ajansının bürosuna giren kimliği belirsiz kişilerin, bazı bilgisayar disketlerini çaldığını öne sürdü. Corona, çalınan materyaller arasında Berlusconi’nin fotoğraflarının bulunmadığını kaydetti.

        İFADE VERECEK

        Berlusconi’nin ‘bunga bunga’ adıyla anılan seks partilerinde çekildiği öne sürülen fotoğraflarının en az 1 milyon Euro’ya satışa çıkarıldığı iddia ediliyordu. Son iddia ile birlikte savcılık, Berlusconi hakkında yürütülen fuhuş soruşturmasının Milano’dan Napoli’ye genişletme kararı aldı. Corona’nın da soruşturma kapsamında ifadesi alınacak.

        İtalyan ressam Flippo Panseca’nun, Berlusconi ve Eşitlik Bakanı Mara Carfagna’yı çıplak resmettiği tablosu ülkede tartışma yaratmıştı.

        Avukatları reddediyor

        Faslı eskort kız Kerime El Mahruk ile 17 yaşındayken beraber olduğu gerekçesiyle hakkında fuhuş soruşturması açılan Berlusconi’nin avukatları, basında yer alan çıplak fotoğraf iddialarını yalanlıyor. Avukatlar, fotoğrafların kesinlikle fotomontaj olduğunu öne sürüyor.

        GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa