Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya "Ben aziz değilim"

        Urago D'Oglio beldesinde, Brescia-Milano otobanının inşası için kurulan şantiyenin açılışında konuşan Berlusconi, La Repubblica gazetesinin özel hayatından hareketle haftalardır kendisi aleyhinde bir kampanya yürüttüğünü ima ederek, "kendisinin aziz olmadığını La Repubblica gazetesindekilerin de anlayacağını umduğunu" belirtti.

        Lombardia Bölgesi Başkanı Roberto Formigoni'nin şantiye açılışında "bölgeyi adam etme" biçiminde bir ifade kullanmasına karşı çıkan Berlusconi, "Bu, hoş bir ifade değil. Zira bu bölgede çok sayıda hoş kız ve kadın yatırımcı da var" diye konuştu.

        Berlusconi, bu ifadeleriyle kendisini dinleyenlerden büyük alkış almasının ardından, "Ben aziz değilim. Bunu anlamış durumdasınız. Umarım bunu La Repubblica gazetesindekiler de anlar" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, Berlusconi fazla büyütmemeye özen gösterse de, L'Espresso dergisi ve La Repubblica'nın resmi web sayfalarında yayımlanan ses kayıtları dış basında da ilgi uyandırmaya devam ediyor.

        Barili eskortlardan biri olan 42 yaşındaki Patrizia D'Addario ile Berlusconi arasındaki ilişkiyi konu alan ses kayıtlarında cinsel içerikli ifadeler de yer alıyor.

        Tarihi 2008 Ekim ayını gösteren bir ses kaydında Barili iş adamı Gianpaolo Tarantini, 73 yaşındaki Berlusconi'nin Roma'daki evine eğlenceye gönderdiği D'Addario'ya, "Sana 1000 Avro'yu ben verdim. Geceyi onunla geçirirsen hediyeyi o verecek. Ancak bak, o prezervatif kullanmaz" biçiminde bir uyarıda bulunuyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa