Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Down sendromlu milli yüzücü, Galatasaray'a üye oldu! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübe yeni katılan 384 kişiye dün Galatasaray Lisesi’ndeki törenle üyelik beratlarını takdim etti. Gazete Habertürk'ün haberine göre Sarı-Kırmızılılar’ın bu yılki yeni üye katılım töreninde bir ilke de imza atıldı. Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nda yüzme dalında madalyaları bulunan down sendrolumlu sporcu Durducan Nevruz, Galatasaray Kulübü’nün ilk ‘Özel’ üyesi olarak tarihe geçti. Kulüp eski yöneticilerinden Ebru Köksal’ın önerisiyle kulüp üyeliğine kabul edildiği duyurulan Durducan Nevruz’a berat ve kartını başkan Dursun Özbek verdi.

        "6222'DE ÖNEMLİ İLERLEMELER SAĞLANDI"

        Kulüpler Birliği Vakfı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Spor Güvenliği Çalıştayı, İstanbul’da başladı. Çalıştaya Emniyet Genel Müdürlüğü, Spor Genel Müdürlüğü, TFF ve Süper Lig kulüplerinin yetkilileri katıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek yaptığı konuşmada, “6222 sayılı kanunla güvenlik konularında önemli ilerlemeler sağlandı. Özellikle seyirci sayısında artışlar yaşandı. Hedefimiz bu artışın devamını sağlamak. Stat ve salonların tamamen dolmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

        "GALATASARAY'I YARI YOLDA BIRAKMAM"

        Galatasaray’da başkanlığa yeniden aday olan Dursun Özbek’in, 20 Ocak’taki olağanüstü seçimli genel kurul öncesi hazırlattığı kitapçıkta, yapılan çalışmalar ve hedefleriyle ilgili bilgiler yer aldı. Galatasaray’ı başarıya taşıyacaklarına inandıklarını belirten Özbek, “Kimseyi yarı yolda bırakmadım ve yaşamımın en temel değerlerinden olan Galatasaray’ı da yarı yolda bırakmaya niyetim yok” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa