Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Değişim Derneği, ülke tanıtım toplantıları kapsamında İspanya ve Katalonya’yı gençlere anlattı.

        Merkezi Diyarbakır’da bulunan Gençlik ve Değişim Derneği, dernek bünyesindeki gençlerin Avrupa ülkelerinin yapısını öğrenmeleri başlattığı proje devam ediyor. Her hafta başka bir Avrupa ülkesini gençlere tanıtan derneğin bu haftaki tanıtım ülkesi İspanya ve Katalonya oldu. Derneğe üye gençler, İspanya ve Katalonya’nın tarihi, sosyolojik, kültürel ve ekonomik yönleri konusunda bilgilendirildi.

        Konu ile ilgili İHA muhabirine bilgi veren Gençlik ve Değişim Derneği Başkanı Umut Suvari, gençleri ellerinden geldiğince Avrupa’nın farklı illerine gönderdiklerini bazı zamanlarda da üyelere ülkeler hakkında gençleri bilgilendirdiklerini söyledi. Suvari, “Gençlerimizin yurt dışı programlarının yanı sıra her hafta farklı bir ülke değerlendirmesinde bulunuyoruz. Bu şekilde o ülkeye aşina olup, burayı ziyaret ettiğimizde yabancılık çekmiyoruz. Bu hafta İspanya ve Katalonya’yı tartıştık. Ekonomik durumu, tarihi, siyasi ve kültürel yapısını ele alıp inceleme fırsatı bulduk. Bu kapsamda İspanya’da bulunan bir arkadaşımız da internet üzerinden bize katılarak sorularımızı cevaplandırdı. Ülke tanıtım toplantılarımız devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa