Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte vatandaşların kent genelindeki bulvar, cadde, sokak ve kaldırımları oluşan tozdan arındırılmış daha temiz ve rahat bir şekilde kullanması için tazyikli su ile yıkıyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulvar, cadde ve sokakların kaldırımlarını temizleme ve yıkama çalışmalarına devam ediyor. Temizlik çalışması, araç trafiği ve yaya yoğunluğunun seyrek olduğu gece saatlerinde yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yenişehir İlçesi Kışla Caddesi ve kaldırımları baştan sona tazyikli su ile yıkadı. Yapılan çalışma sonucu kaldırımlar tozdan arındırıldı. Ekipler, kaldırım temizleme ve yıkama çalışmalarının yanında yapı ve parkları çevreleyen duvarları da tazyikli su ile yıkayarak temizledi.

        Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı uygulama yaz ayları boyunca vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler başta olmak üzere kentin tüm bulvar, cadde ve sokak ve kaldırımlarını tazyikli su ile yıkamaya devam edecek.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa