Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Hava Kurumu (THK) ve Ergani Gençlik Merkezi işbirliği düzenlenen model uçak kursunu başarı ile tamamlayanlar sertifikalarını aldı.

        Ergani ilçesinde THK ve Ergani Gençlik Merkezi işbirliği “model uçak” kursu düzenlendi. Gençlik Merkezinde düzenlenen kursa lisans mezunu olanlar ve öğretmenler katıldı. Kursu başarı ile tamamlayanlar için sertifika töreni düzenlendi. Törene ilçe Kaymakamı Mesut Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş, Türk Hava Kurumu Diyarbakır İl Başkanı Atakan Aydın, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı. “Model uçak” eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik eden ilçe Kaymakamı Mesut Çoban, bundan sonraki süreçte “Model uçak” eğitiminin öğretmenler aracılığıyla öğrencilere verileceğini belirterek, “Gençlik Merkezimiz sosyal ve kültürel birçok alanda olduğu gibi havacılık alanında da faaliyetlerine devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa