Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Görüş Hareketi’nin bölgeyle tarihsel bağlarına dikkat çeken Saadet Partisi (SP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Seyyit Haşim Haşimi, “Güçlü bir şekilde geri dönüyoruz” dedi.

        SP Diyarbakır Milletvekili Adayı Seyyit Haşim Haşimi, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yarın Diyarbakır’da yapılacak mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Milli Görüş Hareketi’nin bölgeyle olan tarihsel bağlarına dikkat çeken ve daha önce bölgeden milletvekilleri, belediye başkanları çıkarttıklarını söyleyen Haşimi, “Seneler sonra siyasete başladığım yere, yuvama geri döndüm. Saadet Partisi bu seçimlerde hem Türkiye genelinde, hem de Diyarbakır özelinde, geliştirdiği proje ve söylemlerle olsun, kadrosuyla olsun oldukça iddialı. Milli Görüş 24 Haziran’da Türkiye siyasetine güçlü bir şekilde geri dönüyor” dedi.

        “Biz insanlara yeni bir şeyler söylüyoruz”

        Mevcut siyasetin Diyarbakır halkının sorunlarına çözüm olmadığını belirten Haşimi, “Diğerleri daha önce denenmiş ve başarısız olmuş şeyleri tekrar ederken, biz yeni bir şeyler söylüyoruz. Diyarbakır’ın sorunlarına çözüm öneriyoruz. Projelerimizi ortaya koyuyoruz. Diyarbakır’a huzur, iş, aş öneriyoruz. Evine ekmek götüremeyen baba, işsiz, çaresiz gencimiz kalmasın diyoruz. Gardiyan değil, garson devlet anlayışını getirelim diyoruz. Bu amaçla yola çıktık” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa