Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Diyarbakır’ın Bağlar Kaymakamlığının bünyesinde, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla Halk Eğitim Merkezi'nde yılsonu programı ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

        Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen sergi açılışına Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Hürata, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş ve çok sayıda davetli katıldı. Sergideki eserleri inceleyen Kaymakam Toğan tüm kursiyer ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti. 20172018 sezonunda açılan kurslarda öğretilen, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği etkinlikte, “Hayat Botu Öğrenme” faaliyetleri kapsamında yapılan eğitimlerin bir kısmı uygulamalı olarak gösterildi. Sergiye müzik kurslarına katılarak ney, gitar ve keman çalmasını öğrenen kursiyerler müzikleriyle eşlik etti. Ardından okuma yazma kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin belgeleri verildi. Kursiyerler eserlerini defileyle sundu. Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş yaptığı açıklamada, "İpek kozasından, arıcılığa, resimden el sanatlarına birçok alanda kurslarımızı açtık. İl Valimiz ve Kaymakamlığımızın destekleri ile okuma yazma kurslarımızı, Büyükşehir Belediyemiz ile de sosyal destek projesi kapsamında faydalı kurslarımızı açtık" dedi.

        3 bin 376 kurs açıldı

        Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Umut Özekinci 20172018 yılında 3 bin 376 kurs açtıklarını dile getirerek, “36 bin 79 kadın, 17 bin 731 erkek ve toplam 53 bin 810 kursiyere eğitim hizmeti verdik. Eğitim süreçlerinde özveriyle görev yapan değerli eğitimci arkadaşlarıma ve kursiyerlerime, emekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakam Tolga Toğan’a ve Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa