Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Diyarbekirspor’a ceza yağdırdı.

        Diyarbekirspor’a toplam 49 bin TL para cezası veren PFDK, bazı yöneticileri de ağır hak mahrumiyeti cezası çarptırdı. İhsan Yapıcı’ya 150, Fevzi İlhanlı’ya 75, İkram İlhanlı ve Numan Polat 21’şer gün hak mahrumiyeti cezası alan yöneticiler oldu.

        En büyük ceza Yapıcı’ya

        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Diyarekirspor ve kulüp yöneticilerine verdiği cezalar şöyle:

        “Diyarbekirspor A.Ş.'nin, 22.05.2018 tarihinde oynanan Ankara Demirspor Diyarbekirspor A.Ş. TFF 3. Lig Play Off Müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Diyarbekirspor A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Diyarbekirspor A.Ş.'nin, yedek kulübesinde bulunma hakkı olmayan kişinin yedek kulübesinde bulundurulmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekirspor A.Ş. Başkanı İhsan Yapıcı'nın, müsabaka hakemine yönelik hakaretleri nedeniyle takdiren 150 gün hak mahrumiyeti ve 17 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekirspor A.Ş. idarecisi Fevzi İlhanlı'nın, müsabaka temsilcisine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 75 gün hak mahrumiyeti ve 8 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekirspor A.Ş. idarecisi İkram İlhanlı'nın, akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ve müsabaka temsilcisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 7 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Diyarbekirspor A.Ş. idarecisi Numan Polat'ın, müsabaka temsilcisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa