Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in de aralarında bulunduğu Diyarbakır milletvekili adayları, Diyarbakır’da coşkuyla karşılandı.

        AK Parti Milletvekili adayları Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, Mehmet Emin Yılmaz, Erdal Atik, Çiğdem Akyıl Akaylar, Remzi Çayır, Fehmi Kardeşoğlu, Muhammet Ahmet Mahsum Melikoğlu, Mere Yazıcıoğlu, Nezihe Kent ile Mustafa Gül Eken, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte seçim bölgeleri olan Diyarbakır’a geldi. Havalimanında yüzlerce kişi adayların gelişi öncesi toplandı. Davul zurna eşliğinde halaylar çeken grup, sık sık “Diyarbakır sizinle gurur duyuyor” sloganları attı. Adayların havalimanından çıkmasıyla birlikte coşku daha da arttı. Karşılamanın ardından adaylar ve partililer konvoy şeklinde aday tanıtımının yapılacağı salona geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa