Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, İçişleri Bakanlığınca Lice İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Abdülkadir Çelik'le Bismil Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kerem Süleyman Yüksel'i makamında ağırladı.

        Kastamonu Ağlı Kaymakamlığından Lice İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Abdülkadir Çelik ile Kastamonu Taşköprü Kaymakamlığından Bismil Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kerem Süleyman Yüksel, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Çelik ve Yüksel ile makam odasında bir süre görüşen Başkan Atilla, belediyelerin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu. Başkan Atilla, Çelik ve Yüksel'e yeni görevlerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa