Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her gün 8 bin kişiye sağlıklı iftar yemeği dağıtan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kenttin değişik noktalarında kurduğu 7 iftar çadırı için hazırlanan yemeklerin tüm aşamalarını her gün denetimden geçiriyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında yoksul ve dezavantajlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Şeyh Sait Dağkapı Meydanı, Ulu Cami, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastahanesi, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi önü, Bağlar Tandır Evi, Ben u Sen ve Bağlar Medine Caddesi eski müftülük arkasında kurduğu iftar çadırlarında her gün 8 bin kişiye sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iftar yemeğini ihale usulü tedarik eden yemek fabrikasını sıkı bir denetime tabi tutuyor. Ekipler, gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini, yemeklerin hazırlandığı alanın hijyen durumunu, çalışanların giyim ve kuşamının uygunluğunu, yemek hazırlanan mutfağın fiziki koşullarını ve yemeklerin gramaj ölçülerini her gün kontrolden geçiriyor.

        Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı boyunca yemek fabrikasında yemeklerin hazırlanma aşamalarını denetlemeye devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa