Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Özkan Yıldırım vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım, tek derdinin Diyarbakırlılara hizmet olduğunu söyledi.

        Diyarbakır sokaklarını tek tek dolaşan ve esnaf ziyaretinde bulunan bağımsız milletvekili adayı Özkan Yıldırım halk tarafından ilgi ile karşılandı. Bağımsız milletvekili olarak Diyarbakır’da aday olan Özkan Yıldırım sokak sokak esnaf ve halk ziyaretinde bulunarak seçim öncesi tanıtımlarda bulundu. Halk, Yıldırım’ı sevinç ile karşıladı. Gece gündüz fark etmeden yollarda olan Yıldırım hizmet için kendini Diyarbakır’a adadığını söyledi. Vatandaşların beklentileri, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yıldırım, halkın kendine fırsat vermesi durumunda bunların hepsinin üstesinden gelebileceğini kaydetti. Yıldırım, halktan biri olarak halkı temsil etmeye aday olduğunu ve bu konuda vatandaşlardan destek beklediğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa