Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının İstanbul’a alınması yeşil kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir sevincin yaşanmasına yol açtı.

        TFF 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının yerinin İstanbul olması, sevinçle karşılandı. Diyarbakır’daki taraftar dernekleri, İstanbul’da yaşayan ve yeşil kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarlarla iletişime geçerek, final maçının oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında hazırlıklara başladı. Stadın yeşil kırmızılı bayraklar, pankartlar ve konfetilerle süslenmesi için iletişim sağlandı. Diyarbakır’daki taraftar dernekleri salı günü oynanacak maç için İstanbul’a bir gün önce gidecek. Karşılaşmanın oynanacağı statta yapılan hazırlıklara katılacaklar ve çalışmalara destek verecekler. Ayrıca İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlıların maça gelinmesi için çalışmalara katılacaklar.

        Bilet fiyatı belli oldu

        Öte yandan 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının bilet fiyatları belli oldu. Diyarbekirspor Kulübünden alınan bilgiye göre 22 Mayıs Salı günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları 5 TL’den satışa sunulacak. Biletler, TFF ile anlaşmalı E Kent bilet satış noktasında satışa sunulacaktır. Diyarbekirspor’un Ankara Demirspor ile yapacağı maçın biletlerinin satış noktaları ve satış saatleri daha sonra belirlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa