Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi Çocuk Yaşam Merkezince 3-5 yaş arası çocuklara özel eğitim veriliyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki Çocuk Yaşam Merkezi'ne gelen çocuklar, deneyimli eğitmenlerin gözetiminde, temel düzeyde hayat bilgisi, matematik, İngilizce, Türkçe derslerinin yanı sıra müzik, enstrüman bilgisi, resimde çizim kabiliyeti ve kitap okuma gibi alanlarında eğitim görüyor.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, çocukların daha iyi eğitim alması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

        Gelecekleri olan çocuklara her türlü imkanı sunmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyduklarını ve koymaya devam edeceklerini ifade eden Beşikci, şunları kaydetti:

        "Bu doğrultuda bölgenin en büyük Çocuk Yaşam Merkezini oluşturduk. Spor, kültür, sanat ve diğer birçok faaliyetlerin yapılacağı mekanlar oluşturduk. İşinde uzman deneyimli eğitmenlerimizle çocuklarımıza yönelik çalışmalar başlattık. Çocuklarımızın, müzik, ritim ve enstrüman bilgisi, resimde de çizim kabiliyetlerinin oluşması amacıyla sınıflar oluşturduk. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi gördükçe böyle çalışmaları artırmayı sürdüreceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa