Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle organize edilen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında, Diyarbakır'da sportif başarı elde eden ve spora katkı sağlayanlara ödül verildi.

        Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'ı 2022-2023 sezonunda yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden kulüpler, antrenörler, sporcular ile spora katkı sağlayanlara ödül verilmesi amacıyla DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda tören düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, törende, şehir olarak sporda önemli aşama kat edildiğine dikkat çekerek, Diyarbakır'ın eskiye göre çok daha iyi durumda olduğunu kaydetti.

        ASKF Başkanı Remzi Dayan ise sporun tüm bileşenlerinin kenetlenmesiyle çok daha iyi duruma geleceklerini belirtti.

        Daha sonra sportif başarı elde eden ve spora katkı sağlayanlara ödülleri verildi.

        Törene, Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve kurum müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa