Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör mağduru 100 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi.

        Polis Başmüffetişi Ahmet Sula'nın bölgede gerçekleştirdiği programlardan etkilenen ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever iş adamının desteğiyle çocuklara bayramlık kıyafet dağıtılması amacıyla merkez Sur ilçesinde Ziya Gökalp İlkokulu konferans salonunda tören düzenlendi.

        Törende, terör saldırılarından dolayı mağdur olan 100 çocuğa kıyafet hediye edildi.

        Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının çocuklara güzel bir gelecek bırakmak olduğunu belirterek, çocukların güzel gülüşlerini eksiltmemek adına barış, huzur dolu bir gelecek için uğraş verdiklerini söyledi.

        Sula da bölgede 5 ilde 8 ayrı program ile aralarında terör mağduru çocukların da bulunduğu yaklaşık 10 bin öğrenciyle buluştuklarını belirtti.

        Çocukların mutluluğunun her şeyden üstün olduğunu ve buna vesile olmanın kendisini çok sevindirdiğini kaydeden Sula, ülke olarak bütün terör örgütleriyle mücadele ettiklerini aktardı.

        Sula, şöyle konuştu:

        "Ülke olarak etrafımızda olup biteni görüyorsunuz. İyilik kazansın. Biz de böyle bir şeyi dert edindik, buraya geldik. Diyarbakır'dan başladık. Mardin, Şırnak, Siirt ve Batman'da sona erdirdik. Bugün tekrar Diyarbakır'dayız. Bu projemizi anlayan Diyarbakırlı bir iş adamı katkı sunmak istedi. Biz onun desteğiyle ülkemizin geleceği olan yarın bu iyilerin güçlü olmasında önemli görevler alacak çocuklara bayramlık alalım istedik. Bizim burada beklediğimiz yegane şey bu çocukların samimi dualarıdır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa