Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu kapsamında temaslarına devam eden Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile New York'taki Lotte Palace Hotel'de görüştü.

        Görüşme, yaklaşık 35 dakika sürdü.

        AA'nın haberine göre; görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha üst seviyeye çıkarılması için gelecek dönemde atılabilecek somut ve yapıcı adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

        Karadeniz Tahıl Girişimi, İsveç'in NATO üyeliği ve Karabağ'daki son gelişmeler görüşmede ele alınan konular arasında yer aldı.

        BAKAN FİDAN'IN DİPLOMASİ TRAFİĞİ

        Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu için New York'ta bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor.

        Bakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ve Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani ile Türkevi'nde bir araya geldi.

        ASTANA PLATFORMU DIŞİŞLERİ BAKANLARI TOPLANTISI'NA KATILDI

        Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki temasları kapsamında Astana Platformu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı.

        Dışişleri Bakanlığının X sosyal medya platformundan yapılan paylaşımda Fidan'ın, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un da bulunduğu bir fotoğrafa yer verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa