Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) düzenlediği mezuniyet törenine katıldı.

        Belediye Başkanı Gürcan Güven, PAÜ Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği mezuniyet törenine katılarak öğrencilerin mezuniyet töreni coşkusuna ortak oldu. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Güven, öğrencilerin mezuniyet sevincini birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Büyük bir emek vererek mezun oldunuz. Yarın hayattaki yeni görevlerinize başlayacaksınız. Artık güzel ülkemizin dört bir tarafında bu felsefeyi yaşatmak ve yaşamak sizin elinizde” dedi. Ülkelerin geleceğinin gençler olduğunu da belirten Güven, bunun tarihimizin çok iyi bilinmesinden geçtiğini ve istikrarın sağlanması ile olacağını söyleyerek, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa