Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde çalışmalara devam ediyor.

        Merkezefendi Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Selçukbey Mahallesi’nin de diğer mahallelerde olduğu gibi çehresi değişiyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde 55 bin metrekarelik alanda 10 bin ton asfalt serildi. Çalışmalar kapsamında mahalleye 3 bin metrekare parke döşemesi ve 4 bin metre bordür taşı döşemesi gerçekleştirilerek 4 milyon liralık bir yatırım yapıldığı açıklandı.

        “Hemşerilerimizin memnuniyeti her şeyin üstünde”

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunu ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki 50 mahallemizde aralıksız çalışma yapıyoruz. Her mahallemizde mutlaka bir yatırımımız yer alıyor. Hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla ilçemizi daha da güzel hale getiriyoruz. Biliyoruz ki, hemşerilerimizin memnuniyeti her şeyin üstünde. Şimdiler de Selçukbey Mahallemizde de Fen İşleri Müdürlüğümüzce asfalt çalışmalarımız var. Merkezefendi’de ‘Yeni yollar, yeni standartlar’ diyoruz. Bu mahallemizde diğer mahallelerimiz gibi daha da güzel oluyor. 4 milyon liralık bir yatırım yaptık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa