Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de sağanak yağış sonrası yaşananlar vatandaşlardan tarafından cep telefonu kameraları ile kayıt altına alındı. Görüntülerde, su birikintisi oluşan yollarda ilerlemekte güçlük çeken ve girdiği su birikintilerinde kalan araçlar görülüyor.

        Kentte akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur hayatı felç etti. Yağmurdan en çok etkilenenler ise yayalar ve araçlar oldu. Kentteki rögarlar yağmur suyundan dolayı taşınca bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Su birikintilerinin oluştuğu yerlerde araçlar ilerlemekte güçlük çekti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden görevli bir personel tarafından Yenişehir’de çekilen görüntülerde caddenin sağlı sollu olarak her iki tarafının da adeta göle döndüğü görüldü.

        Görüntülerde su birikintisinde kalan bir araç, itfaiye ekiplerince itilerek yol kenarına alındı. Başka bir vatandaş tarafından kentin bir başka bölgesinde çekilen görüntüde ise yolun adeta dereye döndüğü ve suyun şiddetli bir şekilde aktığı görüldü. Bazı araçların yolda tamponlarına kadar suya gömülmeleri ve bu şekilde ilerlemeye çalışmaları da kameralara yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa