Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'da düzenlenen Futbol Yıldız Kızlar Finallerinde Denizli Horozkentspor Türkiye Şampiyonu oldu.

        Toplam 92 takımın katıldığı 2018 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 2427 Mayıs tarihlerinde Ankara'da düzenlendi. Denizli’yi temsil eden Horozkentspor önce çeyrek finalde Kayseri temsilcisini 32 yenerek yarı finale gösterme başarısı gösterdi. Yarı finalde Ankara Fomget Gençlik karşısında 40 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Horozkentspor geçtiğimiz Pazar günü finalde İzmir temsilcisi Konak Belediye ile karşılaştı.

        Final maçına iyi başlayan Konak Belediye Spor ilk 15 dakikada skoru 20 yaptı. Bu dakikadan sonra kendine gelen Horozkentspor ilk yarıda bir gol bularak farkı bire indirdi. Maçın bitimine dakikalar kala gelen beraberlik golüyle psikolojik üstünlüğü yakalayan Horozkentspor maçı uzatmaya götürdü. Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca geçilen penaltı atışlarında 53 kazanan Denizli temsilcisi Türkiye şampiyonu oldu.

        Güçlü rakiplerin arasından şampiyon olmayı başaran Horozkentsporda Antrenörler Ahmet Özeren ve Hasan Hüseyin Tavlı, Türkiye Şampiyonluğunu Denizli’ye armağan etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu şampiyonluk kupasını Denizli’ye kazandıran Horozkentspor Kulübü Başkanı Kamil Karabuğa’yı arayıp tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa